SPECIALIST IN ELEKTROTECHNIEK

Op zoek naar nieuwe verlichting of uw intercomsysteem vervangen?
Van verlichtingsplannen, licht- en krachtinstallaties tot stopcontacten, intercomsystemen en domotica; GP Installaties is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van elektrotechnische installaties.

VAN ONTWERP TOT EN MET UITVOERING

Heeft u een particulier project, bent u aannemer of heeft u een groot kantoor?
Voor alle elektrotechnische installaties kunt u bij ons terecht, van het ontwerp tot en met de uitvoering. GP Installaties heeft bijvoorbeeld systemen geleverd en geïnstalleerd voor de woning- en utiliteitsbouw, maar ook in winkels, scholen en kantoorgebouwen.

KWALITEIT

Wilt u verzekerd zijn van goed werk en kwaliteitsproducten?
Vanzelfsprekend staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel bij GP Installaties. Wij installeren uitsluitend systemen van A-merken. Bovendien zijn wij aangesloten bij Uneto-VNI gecertificeerd. 
Ons werk voldoet dus aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Dat is noodzakelijk voor uw verzekering, mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw systemen.

Lid van Uneto-VNI
Wij zijn aangesloten bij UNETO-VNI de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technisch detailhandel en voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die hieraan worden gesteld. Voor klanten betekent dat een stukje extra zekerheid want het UNETO-VNI keurmerk staat voor een betrouwbaar bedrijf met vakkennis in huis.


Scroll naar boven